Verwarm de oven voor op 225°C. Bekleed een bakplaat met bakpapier.
Klop met een (hand)mixer de eieren met de suiker en de vanillesuiker in een beslagkom tot ze licht van kleur en schuimig worden. Zeef de bloem boven het schuim en spatel het er voorzichtig doorheen. Verdeel het mengsel over de met bakpapier beklede bakplaat en bak de cake in het midden van de oven in 10 minuten goudbruin.
Leg ondertussen een schone theedoek op het aanrecht en bestrooi met wat suiker. Wanneer de cake klaar is keer je deze onmiddellijk om op de theedoek.
Verwijder het bakpapier en rol de cake op met behulp van de theedoek. Laat hierin afkoelen. Dit zorgt ervoor dat de cake mooi soepel blijft en je hem straks goed kunt vullen en opnieuw oprollen, zonder dat hij scheurt. Laat de cakerol in een halfuurtje afkoelen.
Klop ondertussen de MonChou met de suiker tot een romige massa. Klop de slagroom met een (hand)mixer stijf en mix dit door het MonChou mengsel. Rasp de limoen en voeg dit toe aan het mengook de limoenrasp erdoor. Schil de mango en de kiwi’s en snijd ze in stukjes. Hak een paar paaseitjes tot grove chocoladesnippers.
Rol de cake uit, bestrijk met de room en verdeel het fruit erover. Houd een klein beetje van de room en het fruit achter voor de garnering. Rol voorzichtig op en leg op een mooie plank of mooi bord.
Doe een beetje room op de bovenkant van de cakerol en versier met het overgebleven fruit en de (gehakte) paaseitjes. Fijne Pasen!