MonChou taart met witte chocolade en bosvruchten
- Zoet
- Gebak
- 210 min
12 personen
Benodigdheden
- Bakpapier
- (hand)mixer
Ingrediënten taart
- 400 g MonChou Original (op kamertemperatuur)
- 150 g suiker
- 1 zakje Vanillesuiker
- 250 ml Campina Verse Slagroom
- 1 zakje Klop-Fix
- 1 pak Bastognekoeken
- 75 g Campina Grasboter
- 60 g witte chocolade
Ingrediënten topping
- Doosje diepvriesfruit
- Takje rozemarijn
- Handje pistachenootjes
Bereidingswijze
- Bekleed de springvorm met bakpapier. Verkruimel de bastogne koekjes.
- Smelt de boter en mix met de koekkruimels. Verdeel over de bodem van de springvorm en druk goed aan. Zet in de koelkast om hard te laten worden.
- Mix de MonChou luchtig met de suiker en vanillesuiker.
- Klop de slagroom met de KlopFix stijf. Spatel de slagroom door de MonChou tot een egaal geheel.
- Hak de witte chocolade grof en spatel door de MonChou room. Verdeel de room over de koekbodem en laat de taart dan minimaal 3 uur opstijven in de koelkast.
- Laat iets afkoelen en serveer iedere punt taart met een lepel bosvruchten.
- Hak de pistachenootjes en strooi over de taart. Takje rozemarijn erop en… smakelijk eten!