Rub naar keuze (hier is jalapeno en bacon rub gebruikt)
25 g uitgebakken spekjes
20 g geraspte cheddar
5 g bieslook
Ingrediënten geroosterde tomaten
250 g cherry tomaten
Rub naar keuze (hier is lamb rub gebruikt)
Olie
Bereidingswijze rösti
Boen de aardappelen schoon en rasp ze met grove rasp of snijd ze fijn op de mandoline. Rasp de uien. Doe de geraspte aardappelen en de uien in een handdoek en knijp zo goed mogelijk al het vocht eruit.
Doe in een kom en mix met de uitgebakken spekjes, rub naar keuze hier gebruikte ik de jalapeno en bacon rub voor. Breng nog op smaak met peper en zout.
Bereidingswijze suasage boats
Mix de MonChou, uitgebakken spekjes, cheddar kaas en gehakte bieslook en de rub naar keuze. Hier is gekozen voor een jalapeno en bacon rub.
Snijdt de worsten voor een gedeelte in het midden open zodat je ze een beetje uit elkaar kunt drukken zodat ze op een kano lijken. Doe nu in het midden van de worsten de roomkaas mix. Top dit af met een beetje rösti.
Gaar de sausage boats op 180°C voor 20 minuten tot de worst gaar is en de rösti krokant is.
Bereidingswzije geroosterde tomaten
Halveer de cherry tomaatjes en doe er olie op.
Leg de tomaatje met de gesneden kant naar boven.
Strooi hier de rub naar keuzen overheen hiervoor is de lamb rub gebruikt.