4 verse passievruchten (of een half doosje uit de diepvries, ontdooid)
4 plakken roombotercake
8 witte chocolade paaseitjes
4 chocolade paashaasjes
Bereidingswijze
Klop de slagroom stijf met een (hand)mixer. Klop de MonChou met de suiker tot een egale massa. Dit kan met een garde, maar gaat sneller met een (hand)mixer. Spatel de slagroom en MonChou door elkaar.
Snijd de mango in blokjes. Snijd hiervoor beide helften langs de pit af. Snijd ruitjes in beide helften en keer de schil binnenste buiten. Snijd dan de blokjes van de schil af. Halveer de passievruchten en lepel het vruchtvlees eruit.
Snijd de cake in blokjes ter grootte van een dobbelsteen. Hak de paaseitjes grof.
Vul de glazen een voor een met een laagje room, paar blokjes cake, blokjes mango, een lepel passievrucht en bestrooi met wat witte chocoladeschaafsel. Herhaal deze stappen en eindig met de witte chocolade. Maak af met een chocolade paashaasje op ieder glas.
Vrolijk Pasen!
Extra tip
Varieer ook eens met chocoladecake, pure chocolade en aardbeien in plaats van mango!