Snickers MonChoutaart

  • Zoet
  • Gebak
  • 0 min
  • 300 g Monchou Original
  • 250 ml verse slagroom
  • 100 g melkchocolade
  • Zakje gezouten pinda’s
  • 5 Snickers
  • 1 tl kristalsuiker
  • Fudge karamel
  • Een pak chocolate chip koekjes
  • 50 g ongezouten roomboter
  1. Maal de koekjes en de pinda’s fijn en smelt de boter.
  2. Voeg de koekkruimels toe aan de gesmolten boter en doe in de taartvorm.
  3. Klop de verse slagroom samen met de suiker op.
  4. Roer in een andere kom de Monchou los.
  5. Voeg de Monchou bij de slagroom en klop dit samen kort op; vooral niet te lang!
  6. Hak de pinda’s, snickers en chocolade fijn en voeg dit toe aan het beslag. Meng alles goed door.
  7. Stort het beslag op de koekbodem en laat het minimaal 2 uur opstijven in de koelkast.
  8. Verwarm vóór het serveren van de taart de fudge karamel blokjes, en snijd de pinda’s en de snickers fijn. Strooi dit over de taart.
  9. Eet smakelijk!

Evelien, je kan haar Instagram account vinden onder @bakedbyeef!