Snickers MonChoutaart
- Zoet
- Gebak
- 0 min
Ingrediënten
- 300 g Monchou Original
- 250 ml verse slagroom
- 100 g melkchocolade
- Zakje gezouten pinda’s
- 5 Snickers
- 1 tl kristalsuiker
- Fudge karamel
- Een pak chocolate chip koekjes
- 50 g ongezouten roomboter
Bereidingswijze
- Maal de koekjes en de pinda’s fijn en smelt de boter.
- Voeg de koekkruimels toe aan de gesmolten boter en doe in de taartvorm.
- Klop de verse slagroom samen met de suiker op.
- Roer in een andere kom de Monchou los.
- Voeg de Monchou bij de slagroom en klop dit samen kort op; vooral niet te lang!
- Hak de pinda’s, snickers en chocolade fijn en voeg dit toe aan het beslag. Meng alles goed door.
- Stort het beslag op de koekbodem en laat het minimaal 2 uur opstijven in de koelkast.
- Verwarm vóór het serveren van de taart de fudge karamel blokjes, en snijd de pinda’s en de snickers fijn. Strooi dit over de taart.
- Eet smakelijk!
Dit recept is van:
Evelien, je kan haar Instagram account vinden onder @bakedbyeef!