Overslaan en naar de inhoud gaan
Oreo Sneeuwpoppen met MonChou
Ingrediƫnten
-
100 g MonChou Original
-
1 rol Oreo koekjes
-
2 repen witte chocolade
-
Een beetje melk of pure chocolade voor de versiering
-
Rolo chocolade
-
Kleurstof naar keuze voor versiering
-
Houten tapas prikkers & stokjes
Bereidingswijze
- Hak de koekjes fijn tot kruimels.
- Voeg de MonChou roomkaas toe en kneed.
- Rol balletjes van het mengsel en zet in de koelkast voor een halfuur.
- Smelt de witte chocolade au bain marie.
- Doe op elke prikker twee oreo balletjes.
- Doe de witte chocolade in een glas waar precies een prikker nog in past.
- Haal de prikkers door de witte chocolade en zet weer in de koelkast.
- Wanneer de chocolade hard is, kun je weer verder.
- Draai de prikker rond, zodat je deze eruit kunt halen.
- Doe een Rolo op de prikker en stop terug in de sneeuwpop.
- Smelt nog een blokje witte chocolade en doe hier kleurstof in voor de knopen en de neus.
- Smelt een blokje donkere chocolade voor de mond en ogen.
- Gebruik houten prikkers voor de mond en de rest om de sneeuwpop af te maken met de chocolade.
- Zet nogmaals in de koelkast totdat alle chocolade hard is geworden.
Dit recept is van:
- Lisa, je kan haar Instagramaccount vinden onder @thatfoodwinebalance!