250 g zachte roomboter (Campina Botergoud (grasboter)
3 eieren
150 g zelfrijzend bakmeel
100 g poedersuiker
Zout
Pure chocolade
Pistache nootjes
evt. kleurstof en garnering
Bereidingswijze
Topping: Klop in een mengkom met de mixer 100g roomboter met MonChou en poedersuiker tot een romige MonChou topping. Meng indien gewenst kleurstof door de MonChou topping. Laat de topping in de koelkast afkoelen.
Cupcakes: Verwarm de oven voor op 160 °C. Klop in een mengkom met de mixer 150 g boter met kristalsuiker en een snufje zout licht en luchtig. Mix één voor één de eieren erdoor. Meng tenslotte het zelfrijzend bakmeel door het beslag.
Leg in elk vakje van de muffinbakvorm een papieren muffinvormpje en vul deze voor 2/3 met beslag. Bak de cupcakes in de voorverwarmde oven in ca. 25 minuten goudbruin en gaar.
Schep de MonChou topping in de spuitzak met een kartelmondje. Garneer de afgekoelde cupcakes met een toef MonChou topping.
Garneer de cupcakes met wat pure chocoladeschaafsel en pistachenootjes. En nu... Genieten!