Kingsday Donuts met MonChouvulling

Benodigdheden

  • Springvorm van 24cm
  • (hand)mixer
  • Spuitzak

Ingrediënten

  • 4 donuts
  • 100 g MonChou Original
  • 100 g Campina Botergoud
  • 100 g poedersuiker
  • 1 sinaasappel
  • Handje frambozen
  • Handje blauwe bessen
  • Oranjehagel

Bereidingswijze

  1. Rasp de sinaasappel. Klop de MonChou samen met de boter, de poedersuiker (houd 4 eetlepels achter) en sinaasappelrasp luchtig met een mixer. Snijd ondertussen de donuts over dwars doormidden. Pers de helft van de sinaasappel tot sap. Meng de achtergehouden eetlepels poedersuiker met een eetlepel sinaasappelsap tot een mooi egaal glazuur. Bestrijk de bovenkant van de donuts met dit glazuur.
  2. Doe de MonChou botercrème in een spuitzak en spuit een dikke cirkel op de onderste helft van iedere donut. Steek er om en om frambozen en bosbessen in. Dek af met de bovenste helften van de donuts.
  3. Mmm, Happy Kingsday!

Extra tip

  1. Houd een handje bosbessen over om de taaart op het einde te garneren.