Overslaan en naar de inhoud gaan
Coconut strawberry MonChou cheesecake overnight oats
Ingrediënten
-
50 g havermout
-
50 ml amandelmelk
-
60 g plantaardige yoghurt
-
2 el MonChou Zacht & Luchtig
-
Geraspte kokos naar smaak
-
Kokoskoekjes zonder suiker
-
Verse aardbeien
Bereidingswijze
- Meng de havermout, melk, yoghurt, geraspte kokos, zoetstof en MonChou goed door. Laat het mengsel een nachtje in de ijskast staan.
- De volgende dag kies je een groot glas of kommetje.
- Verkruimel 1 kokoskoekje en verdeel deze gelijk over de bodem van het glas of kommetje.
- Schep het havermoutmengsel van de avond ervoor in het glas of kommetje. Hier kun je eventueel nog een klein laagje yoghurt overheen doen.
- Snijd de aarbeien in kleine stukjes en strooi deze over het havermoutmengsel.
- Herhaal de bovenstaande stappen en sluit af met nog 1 verkuimeld kokoskoekje.Et voilà, een toetje als ontbijt!
Dit recept is van:
- Nikki, je kunt haar vinden op Instagram: @nikkikookt_en_zo