Overslaan en naar de inhoud gaan
Mini MonChou taartjes met choco sprinkels
Ingrediƫnten
-
200 ml slagroom
-
1/2 zakje Vanillesuiker
-
200 g MonChou Original (op kamertemperatuur)
-
50 g witte basterdsuiker
-
50 g witte chocolade
-
50 g melk chocolade
-
100 g Bastogne koeken
-
35 g boter
-
Verder: 11cm bakvorm
Bereidingswijze
- Smelt de boter en laat afkoelen. Bekleed je bakvorm met bakpapier en vet de randen in.
- Maal de Bastogne koeken goed fijn. Doe de gesmolten boter bij de koek kruimels.
- Klop de slagroom net niet stijf. Voeg de MonChou en de basterdsuiker bij de slagroom en mix goed maar kort door.
- Verdeel de koek kruimels over de bakvormen. Verdeel het MonChou mengsel over de koek kruimels in de bakvormen.
- Versnipper de chocolade en verdeel over het MonChou mengsel. Laat de MonChou taartjes ongeveer 4 uur lang opstijven.
Dit recept is van:
- Madelief van het Instagram account @made.bij.lief