2 verse jalapeñopepers (zaadlijsten verwijderd en fijngehakt)
2 lente-uitjes (in ringetjes)
½ limoen (de schil geraspt - uitgeperst)
1 tl knoflookpoeder
1 tl uienpoeder
zout en peper
olie (om te bestrijken)
Bereidingswijze
Verwarm de oven voor (elektrisch: 205°C / hetelucht: 185°C). Laat de wontonvellen ontdooien op een schoon werkblad. Bestrijk de wontonvellen aan beide zijden licht met olie en duw ze in de holtes van het bakblik. Bak in ca. 10 minuten knapperig in de oven. Haal uit de oven en laat de bakjes afkoelen op een rooster.
Roer de MonChou in een kom los. Roer de zure room, de limoenschil en het sap, het knoflookpoeder en het uienpoeder erdoorheen en breng op smaak met zout en peper. Vul de spuitzak met het MonChoumengsel en spuit toefjes in de afgekoelde wontonbakjes. Garneer met de spekjes, de jalapeño en de lente-ui.