Overslaan en naar de inhoud gaan
Valentijns MonChou toetje
Ingrediƫnten
-
Hartjes bakvorm
-
12 Bastogne koeken
-
50 g boter (Campina Botergoud) (grasboter)
-
160 ml slagroom
-
1 zakje Klop-Fix
-
1 zakje vanille suiker
-
100 g MonChou Original
-
40 g witte basterdsuiker
-
Roze of rode kleurstof
-
Kleine suikerhartjes
Bereidingswijze
- Start met het maken van de bodem van de toetjes. Kruimel alle Bastogne koekjes en voeg de gesmolten boter toe. Laat afkoelen voor gebruik.
- Mix de slagroom en Klop-Fix samen tot het mengsel nog net niet stijf is .
- Voeg de MonChou, vanille suiker en witte basterd suiker toe en meng alles glad.
- Voeg een aantal druppels kleurstof toe en meng alles kort door elkaar (het mengsel mag niet te slap worden).
- Druk de koekjes stevig aan in de bakvorm en schenk langzaam het mengsel tot de rand vol.
- Plaats alles minimaal 4 uur in de koelkast.
- Decoreer de taart met de kleine suikerhartjes.
Dit recept is van:
- Anouk, je kan haar vinden op Instagram via @anoukshanice en op haar website www.dutchgirlbigworld.com