Overslaan en naar de inhoud gaan
Tiramisu met MonChou en perzik
Benodigdheden
-
Glaasjes om in te presenteren
Ingrediënten
-
200 g MonChou Zacht & Luchtig
-
150 g langevingers
-
1 blik perziken op siroop
-
2 eierdooiers
-
100 g basterdsuiker
-
2 el honing
-
1 citroen (garnering)
-
1 reep witte chocolade (garnering)
Bereidingswijze
- Scheid de perziken van de siroop en doop de lange vingers aan één zijde in de siroop.
- Breek de langevingers in stukjes en verdeel over de glaasjes (1 laag).
- Snijd de perziken in partjes en verdeel een aantal van deze over de langevingers.
- Maak dan een mengsel van de MonChou, eierdooiers, basterdsuiker en honing.
- Verspreid een gedeelte van dit MonChou mengsel over de lange vingers en perziken
- Doe dan de andere helft van de ingedoopte lange vingers erop en daarbovenop de laatste helft van het MonChou mengsel.
- Laat de TiraMonChou een paar uur opstijven in de koelkast.
- Garneer met witte chocoladeschaafsel en citroenrasp. Dat wordt smullen!