Overslaan en naar de inhoud gaan
Tiramisu met MonChou
Ingrediënten
-
200 g MonChou Zacht & Luchtig
-
150 g lange vingers
-
4 el Koffiekaatje
-
4 el Nescafé
-
100 ml kokend water
-
2 el suiker
-
2 eierdooiers
-
100 g basterdsuiker
-
2 el honing
-
cacaopoeder
Bereidingswijze
- Meng de Nescafé, water, koffiekaatje en suiker door elkaar en doop daar de lange vingers in aan één zijde.
- Breek de langevingers in stukjes en verdeel over de glaasjes (1 laag).
- Maak dan een mengsel van de MonChou, eierdooiers, basterdsuiker en honing.
- Verspreid een gedeelte van dit MonChou mengsel over de lange vingers.
- Doe dan de andere helft van de ingedoopte lange vingers erop en daarbovenop de laatste helft van het MonChou mengsel.
- Bestrooi het geheel met cacaopoeder en laat de TiraMonChou een paar uur opstijven in de koelkast.
Extra tip
- Als je geen Nescafé in huis hebt, vervang deze (en het water) dan door 1/2 dl sterke koffie.