Overslaan en naar de inhoud gaan
MonChou Cheeseboard met zalm
Ingrediƫnten voor 4 personen
-
200 g MonChou Zacht & Luchtig
-
125 g gerookte zalm (in kleine stukjes gescheurd)
-
1 rode ui (in dunne halve ringen gesneden)
-
2 el kappertjes (uitgelekt)
-
2 el verse dille (fijngehakt)
-
Rasp van 1 citroen
-
Peper/zout uit de molen
-
Olijfolie extra vierge
-
Stokbrood in plakken
-
Groenten in repen gesneden (bijvoorbeeld, komkommer & paprika)
Bereidingswijze
- Haal de MonChou op tijd uit de koelkast en laat op kamertemperatuur kan komen.
- Besmeer met een lepel de plank met de MonChou zacht & luchtig in een golvende beweging.
- Verdeel hierover de zalm, rode ui, kappertjes, dille, citroenrasp, maak op smaak met peper, zout en een drizzel olijfolie.
- Serveer met brood en groenten ernaast en dip of smeer hiermee in de roomkaas met topping.
- Tip! Leg een op maat gemaakt velletje bakpapier er onder, zo voorkom je dat de plank vies wordt.
Tip:
- Heerlijk voor tijdens de feestdagen!