Overslaan en naar de inhoud gaan
Paashaas Kaneelbroodjes met MonChou
Ingrediënten
-
1 plak vers bladerdeeg uit het koelvak
-
2,5 el Campina Botergoud
-
1 el kaneel
-
1 el kristalsuiker
-
100 g MonChou Original
-
50 g poedersuiker
-
1 tl vanille-extract
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 220°C en bekleed een bakplaat met bakpapier.
- Rol het vel bladerdeeg uit en smelt 2 eetlepels roomboter in de magnetron. Smeer het bladerdeeg in met de gesmolten roomboter
- Snijd nu 8 gelijke repen van het deeg en maak een lus in het deeg en zorg dat de twee uiteinden naar boven liggen. Plaats de lussen op het bakpapier.
- Bak de Paashaasjes in ongeveer 15 minuten gaar en laat ze afkoelen op een taartrooster.
- Voor de MonchouCrème mix je de MonChou met de poedersuiker op de hoogste stand tot een glad geheel. Voeg hier de vanille aan toe en mix kort door.
- Smelt de halve eetlepel roomboter in de magnetron en mix deze door de MonChoucrème voor een gladde structuur.
- Doe de MonChoucrème in een spuitzak met een stervormige spuittip en spuit toefjes op de onderkant van de Paashaasjes als een staartje.
Dit recept is van
- Roos, je kan haar vinden via @uitdekeukenvanroos op Instagram!