MonChoutaart met Arretjescake bodem

MonChoutaart met Arretjescake bodem

Ingrediënten bodem

  • 165 g Maria biscuit fijn gesneden
  • 165 g bruine basterd suiker
  • 165 g gesmolten margarine
  • 40 g cacaopoeder
  • 2/3 ei

Ingrediënten taart

Bereidingswijze bodem

  1. Meng alle droge ingrediënten door elkaar.
  2. Roer het ei erdoor en vervolgens de gesmolten boter.
  3. Stort het mengsel in de vorm (24 cm) en laat dit geheel afkoelen in de koelkast tot het hard is.

Bereidingswijze taart

  1. Roer de suiker door de MonChou totdat het een homogene massa is.
  2. Klop de room lobbig met de vanillesuiker.
  3. Meng deze twee door elkaar totdat het één geheel is.
  4. Doe dit op de bodem en laat een paar uur in de koelkast opstijven.
  5. Voor het serveren afmaken met 1,5 blik vlaaivulling en wat bruine basterdsuiker.

Dit recept is van:

  1. Femke, je kan haar vinden via Instagram op @femke.hofman.dijkstra