Overslaan en naar de inhoud gaan
MonChoutaart met Arretjescake bodem
Ingrediënten bodem
-
165 g Maria biscuit fijn gesneden
-
165 g bruine basterd suiker
-
165 g gesmolten margarine
-
40 g cacaopoeder
-
2/3 ei
Bereidingswijze bodem
- Meng alle droge ingrediënten door elkaar.
- Roer het ei erdoor en vervolgens de gesmolten boter.
- Stort het mengsel in de vorm (24 cm) en laat dit geheel afkoelen in de koelkast tot het hard is.
Bereidingswijze taart
- Roer de suiker door de MonChou totdat het een homogene massa is.
- Klop de room lobbig met de vanillesuiker.
- Meng deze twee door elkaar totdat het één geheel is.
- Doe dit op de bodem en laat een paar uur in de koelkast opstijven.
- Voor het serveren afmaken met 1,5 blik vlaaivulling en wat bruine basterdsuiker.
Dit recept is van:
- Femke, je kan haar vinden via Instagram op @femke.hofman.dijkstra