MonChou-salamirolletjes
- Zoet
- Gebak
- 15 min
6 personen
Ingrediënten
- 200 g plakjes salami
- 150 g MonChou Zacht & luchtig (in een kuipje)
- zout en peper (uit de molen)
- 2 el kappertjes (uitgelekt en grof gehakt)
- 1 lente-uitje (fijngehakt)
- 2 el verse peterselie (fijngehakt)
- ronde toastjes (naar keuze)
- vershoudfolie
Bereidingswijze
- Leg een groot stuk vershoudfolie op het werkblad. Leg hierop de plakjes salami dakpansgewijs op elkaar tot een rechthoek (ca. 15×25 cm). Verdeel de roomkaas over de salamiplakjes en strijk gelijkmatig uit. Bestrooi royaal met zout en peper. Verdeel de kappertjes, de lente-ui en de peterselie in de lengte over het midden van de rechthoek.
- Rol de salami met behulp van het folie strak op tot een rol en druk de uiteinden goed aan. Leg de rol 30 minuten in het vriesvak.
- Haal de rol 10 minuten voor gebruik uit de vriezer en snijd er met een scherp mes mooie plakjes van. Serveer met toastjes.