Overslaan en naar de inhoud gaan
Mini MonChou cakes
Ingrediƫnten
-
100 g koekjes
-
1/2 el kristalsuiker
-
45 g gesmolten Campina Botergoud (grasboter)
-
150 g MonChou Original
-
50 g witte basterdsuiker
-
125 ml slagroom
-
50 g kristalsuiker
-
1 zakje vanillesuiker
-
1 zakje klop-fix
-
1 blik vlaaivulling
-
Munt ter decoratie
Bereidingswijze
- Knapper de koekjes en voeg de gesmolten boter toe. Doe deze in vormpjes en druk dit met de bolle kant van een lepel goed aan.
- Mix de slagroom met de kristalsuiker, vanillesuiker en de klop-fix.
- Voeg daarna de MonChou, vanille en basterdsuiker toe en meng goed.
- Doe dit mengsel op de bodem en laat 4 uur opstijven in de koelkast.
- Doe wat vlaaivulling en een muntblaadje op de cakes.
Dit recept is van:
- Chef Fawzi, je kan hem vinden via Instagram op @grill_artist