Feestelijke MonChou Borreldips

Feestelijke MonChou Borreldips

Ingrediënt voor de kip-mango dip:

Ingrediënt voor de cranberry- pistache dip

Ingrediënten voor de zalm-dille dip

Benodigdheden

  • Eventueel een kerststeker

Bereidingswijze

  1. Roer de MonChou Verse Roomkaas los en meng dit vervolgens met de overige ingrediënten van jouw gewenste dip
  2. Eventueel kun je het MonChou-mengsel hierna even laten opstijven in de koelkast.
  3. Verdeel de Monchou-dip(s) voor het serveren op een borrelplank of schaal. Dit kan bijvoorbeeld met een kerststeker zoals ik heb gedaan in de vorm van een ster.
  4. Verdeel toastjes, crackertjes en/of dipsticks rondom de MonChoumengsel(s). Serveer het hierna direct.

Tip:

  1. Ideaal om te delen tijdens de feestdagen!

Dit recept is van:

  1. Brenda, je kan haar Instagram account vinden onder @brendakookt