Verse kruiden (bijv. peterselie, basilicum en munt)
Bereidingswijze
Snijd de aubergine en courgette in de lengte in lange dunne plakken. Snijd de paprika in smalle repen. Besprenkel de groenten met twee eetlepels olijfolie. Gril de groenten in de grillpan. Laat dit even afkoelen.
Roer de MonChou Zacht & Luchtig los met het sap en de rasp van de halve citroen, een handje fijngesneden verse kruiden en zout en peper naar smaak.
Verdeel de gerookte zalm in plakken. Bestrijk de zalm, evenals de plakken aubergine en courgette met een laagje MonChou. Rol ze op tot mooie rolletjes.
Snijd de tomaat in partjes en de komkommer in smalle reepjes, snipper de ui en halveer de olijven.
Klop twee eetlepels olijfolie, de balsamico azijn, honing en zout en peper naar smaak tot een dressing.
Verdeel de sla over vier borden. Leg de tomaat, komkommer, rode ui en olijven erop. Verdeel de groente en zalmrolletjes erover en maak af met de dressing en de pompoenpitten.
Garneer met wat grof gehakte verse kruiden.
Extra tip
Heb je geen grillpan? Leg de plakken groenten dan op een bakplaat, besprenkel met olie en wat peper en zout en bak in het midden van de oven op 200°C in zo'n 30 minuten gaar.