Ei-vrije chaffle met MonChou

Ei-vrije chaffle met MonChou

Ingrediƫnten

Bereidingswijze

  1. Smelt de kaas en MonChou in een pannetje of in de magnetron. In de magnetron kan je dit voor ongeveer 1,5 minuut op 600 watt doen. Roer het dan wel tussendoor even.
  2. Doe dan de amandelmeel erbij en roer goed door. Kneed, zodra het iets is afgekoeld, nog even goed met je handen. Druk wat platter en bak in je wafelijzer.
  3. De baktijd hangt af van je wafelijzer, maar sowieso niet lang! Hij moet lichtbruin zijn.
  4. Je kunt hem bijvoorbeeld eten met tonijnsalade! De tonijnsalade op de foto is van tonijn ( op water), mayonaise, augurkenblokjes, beetje olijfolie, zout, peper, knoflookpoeder, uienpoeder, italiaanse kruiden en dille.

Dit recept is van:

  1. Elyne van het Instagram account @keto.kha.elyne!