Overslaan en naar de inhoud gaan
Bruschetta met tapenade en MonChou
Ingrediƫnten
-
1 ciabatta
-
200 g MonChou Zacht & Luchtig
-
Bakje tapenade
-
1 teentje knoflook
-
Olijfolie extra vierge
-
Verse basilicum om mee te garneren
Bereidingswijze
- Snijd de ciabatta in plakjes van ongeveer 1 - 2 cm dik. Leg de plakjes brood op een snijplank en besprenkel met wat olijfolie.
- Verhit een grillpan op middelhoog vuur en grill de plakjes ciabatta tot er mooie grillstrepen zijn ontstaan. Doe dit aan beide kanten.
- Haal de ciabatta uit de pan, snijd een teentje knoflook doormidden en wrijf hiermee over de warme ciabatta.
- Beleg de ciabatta met MonChou, tapenade en verse basilicum
- Breng op smaak met peper en zout en eventueel wat olijfolie.
- Leg alles op een grote plank en laat je gasten lekker zelf pakken!
Dit recept is van:
- Marcella, je kan haar vinden via Instagram op @borrelsenbites of via haar blog www.borrelsenbites.net