MonChou bites - Oreo, stroopwafel en M&M

MonChou bites - Oreo, stroopwafel en M&M

Heerlijke bonbons, ideaal om uit te delen!

  • bereidingstijd 60 min
  • menugang Gebak
  • personen 30

Ingrediënten

  • 3 pakjes MonChou 100 gram
  • 1 rol Oreo koekjes
  • 4 eetlepels Kokosrasp
  • 300 gram M&M (pinda)
  • 8 Stroopwafels
  • 150 gram Pure chocolade
  • 150 gram Witte chocolade
  • 150 gram Melk chocolade
  • Bakpapier
  • Keukenmachine of staafmixer

Bereiding

  1. Voor de MonChou bites met Oreo hak je de Oreo koekjes fijn. Doe ze in de keukenmachine of in het bakje van de staafmixer en maal tot kruimels. Doe dit vervolgens in een kom.
  2. Voeg 1 pakje MonChou toe en prak met een vork door de kruimels. Kneed dit tot een deegbal. Vorm hier 10 balletjes van en laat ze even opstijven in de vriezer.
  3. Smelt ondertussen de pure chocolade au-bain-marie. Hiervoor doe je de chocolade in een kom die je boven een pan water op het vuur zet. Haal de kom van de pan wanneer de chocolade gesmolten is. Laat iets afkoelen. Dompel dan één voor één de Oreo kokos truffels onder in de chocolade en leg op een stuk bakpapier.
  4. Bestrooi de balletjes met wat kokosrasp en laat het een half uurtje opstijven in de koelkast. Smullen maar!
  5. Voor de MonChou bites stroopwafel hak je de stroopwafels fijn. Doe ze in de keukenmachine of in het bakje van de staafmixer en maal tot kruimels. Doe dit vervolgens in een kom.
  6. Voeg 1 pakje MonChou toe en prak met een vork door de kruimels. Kneed tot een deegbal. Vorm hier 10 balletjes van en laat ze even opstijven in de vriezer.
  7. Smelt ondertussen de witte chocolade au-bain-marie. Laat iets afkoelen. Dompel dan één voor één de stroopwafel truffels onder in de chocolade en leg op een stuk bakpapier.
  8. Bestrooi met wat stroopwafelkruimels en laat het een half uurtje opstijven in de koelkast. Smullen maar!
  9. Voor de MonChou Bites M&M hak je de M&M’s fijn en maal ze vervolgens tot kruimels in een keukenmachine of bakje van de staafmixer. Doe dit vervolgens in een kom.
  10. Voeg 1 pakje MonChou toe en prak met een vork door de kruimels. Kneed tot een deegbal. Vorm hier 10 balletjes van en laat ze even opstijven in de vriezer.
  11. Smelt ondertussen de melkchocolade au-bain-marie. Laat iets afkoelen. Dompel dan één voor één de M&M truffels onder in de chocolade en leg op een stuk bakpapier.
  12. Bestrooi met wat fijngehakte M&M’s en laat het een half uurtje opstijven in de koelkast. Smullen maar!

Tip

  1. Zijn 30 MonChou bites teveel? Kies dan voor een van de drie varianten, of maak je eigen variatie met 100 gram MonChou!