Tiramisu met MonChou en perzik

Tiramisu met MonChou en perzik

oftewel TiraMonChou!

  • bereidingstijd 90 min
  • menugang Gebak
  • personen 6

Ingrediënten

  • 1 bakje MonChou Zacht & luchtig
  • 150 g langevingers
  • 1 blik perziken op siroop
  • 2 eierdooiers
  • 100g basterdsuiker
  • 2 eetlepels honing
  • 1 citroen (garnering)
  • 1 reep witte chocolade (garnering)
  • glaasjes om in te presenteren

Bereiding

  1. Scheid de perziken van de siroop en doop de lange vingers aan één zijde in de siroop.
  2. Breek de langevingers in stukjes en verdeel over de glaasjes (1 laag).
  3. Snijd de perziken in partjes en verdeel een aantal van deze over de langevingers.
  4. Maak dan een mengsel van de MonChou, eierdooiers, basterdsuiker en honing.
  5. Verspreid een gedeelte van dit MonChou mengsel over de lange vingers en perziken
  6. Doe dan de andere helft van de ingedoopte lange vingers erop en daarbovenop de laatste helft van het MonChou mengsel.
  7. Laat de TiraMonChou een paar uur opstijven in de koelkast.
  8. Garneer met witte chocoladeschaafsel en citroenrasp